canada-970209-1053.jpg

اخذ ویزای کانادا

ویزای مولتی 5 ساله کانادا

اعتبار تا اطلاع ثانوی

AMR

اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا فقط 1400 دلار:

مدارک هویتی:

اصل پاسپورت امضا شده جدید با حداقل 6 ماه اعتبار و نیز پاسپورت های قدیمی که در آنها ویزا درج شده + یک قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی زمینه روشن ( پرسنلی ) + ترجمه شناسنامه + ترجمه کارت ملی + ترجمه سند ازدواج + در صورت همراهی فرزندان گواهی اشتغال به تحصیل مطابق با نمونه ذیل :

گواهی می شود که احمد احمدی در سال تحصیلی _____ در این موسسه مشغول به تحصیل بوده و با مرخصی ایشان از تاریخ ____ لغایت ____ موافقت می گردد، بدیهی است نامبرده لازم است پس از مرخصی، جهت اتمام سال تحصیلی در این مدرسه حضور داشته باشد .

تکمیل فرم ها:

فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به طور جداگانه تکمیل و توسط مسافر امضا گردد.

مدارک مالی:

نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش 6 ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد + گواهی سپرده بلند مدت + گواهی خرید سهام یا اوراق بهادر+ سند اتومبیل و اجاره نامه ملکی. توضیح: مدت اعتبار نامه تمکن مالی و گردش حساب ، یک ماه می باشد.

اسناد ملکی:

ترجمه اسناد ملکی (ساختمان، زمین یا باغ)

کارمندان:

گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و حقوق و مزایای سالیانه، نام مدیر مستقیم یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی) + فیش حقوقی 3 ماه آخر + حکم کارگزینی

کارفرمایان:

ترجمه آگهی تاسیس و تغییرات شرکت در روزنامه رسمی + ترجمه آگهی تصمیمات + ترجمه لیست مالیاتی پرداخت شده نامه تمکن از بانک شرکت به زبان انگلیسی + ریز پرینت 6 ماه آخر (انگلیسی و ممهور به مهر بانک) + ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی 3 ماه آخر کارمندان

تاجران:

ترجمه کارت بازرگانی + گواهی از اتاق بازرگانی + ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و لیست پرداخت بیمه

پزشکان:

ترجمه پروانه دائم طبابت + ترجمه کارت نظام پزشکی + ترجمه آخرین لیست مالیاتی + ترجمه لیست پرداخت بیمه

مهندسان:

ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

صاحبان مشاغل آزاد:

ترجمه پروانه بهره برداری + ترجمه جواز کسب + ترجمه آخرین مالیات پرداختی + ترجمه بیمه پرداختی + ترجمه قرار داد کاری + ترجمه فعالیت های تجاری (کارخانه داران و ...)

بازنشستگان:

ترجمه حکم بازنشستگی و فیش حقوقی 3 ماه آخر (در صورت افزایش حقوق ، حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود)

رضایت نامه محضری:

برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند، ترجمه رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.

دعوتنامه:

مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی + نسبت دلیل سفر متقاضی + آدرس و تلفن + مدت زمان اقامت و ... دعوت نامه پس از تنظیم به مهر و امضای دفتر ثبت برسد.

مدارک فرد دعوت کننده:

کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card) یا شناسنامه کانادایی (Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت (PR Card) از سوی فرد دعوت کننده + گواهی اشتغال به کار + نامه بانک +برگه های مالیاتی (Notice of Assessment) + فرم های T1 یا T4 (موارد تأثیر بسیاری در ویزا شدن دارد)

توضیحات:

  1. در صورت عدم داشتن دعوتنامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر الزامیست به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  2. کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شود.
فرم درخواست تماس:
در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر ,مشاوره رایگان و یا رزرو این تور رادارید, فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس حاصل نمایند.
کد امنیتی
reftresh
لطفا با من تماس بگیرید